Singel på valentinsdagen?.

Hey peps 

Om ingen har gratulert deg med valentinsdagen i dag, så får du en god klem og klapp på skulderen av meg. Jeg håper alle kan gi et smil til den de passerer på sin vei. Om det er damen på butikken eller mannen i gata, alle fortjener litt positivitet og vennlighet. Ikke bare i dag, men hver dag.

 

Jeg er som nevnt tidligere her på bloggen, Singel med stor S. Dager som denne syns jeg er helt fantastisk, om man ser bort fra kjøpepress og noen sære forventninger. Det å ha en dag hvor man skal vise litt mer omsorg for seg selv og andre er viktig, hvert fall for de som har glemt at hver dag er en date og man vet ikke hva som skjer i morgen.

 

Hvis du er singel og føler deg glemt, nedfor eller sårbar pga. ett nylig brudd eller gamle minner. Så syns jeg du skal ta ansvar for din egen lykke. Plei deg selv litt, lag en bunke med muffins eller kake. Kjøp deg noen fine blomster om du har råd tid det og lag en fin middag med levende lys og sett på en morsom komedie. Få på deg noen koseklær og om du er en kvinne så finn frem en fin neglelakk, lakk tånegler og hender. Smør deg inn med bodylotion og nyt resten av kvelden med et smil. Du fortjener det beste og det er til syvende og sist bare du som kan gi deg selv den beste kjærligheten. Er du mann så kan du også smøre deg inn, fikse skjegget ditt, mange menn jeg kjenner glemmer at de har føtter!. Så om det er lenge siden du har klippet negler, filt og smurt inn føttene dine, så kan du ta deg tid til det i dag. Ingen ting føles så digg, som å ha tatt vare på seg selv ♥ 

 

Jeg skal trosse influensaen og lage muffins med hjerter til sønnen min. Han fortjener å få litt ekstra kos nå som han er syk og opplever sin første valentinsdag. Siden han er 3 år og forstår mye mer nå, så føler jeg det er både gøy og viktig å bygge på empati delen. Så i dag kan han hjelpe meg med å lage muffins, om han vil og orker det. Så skal vi snakke litt om hva som gjør oss glad og glede oss over baksten mens vi ser en koselig film og pleier oss selv til å bli friske.

Når sønnen min har sovnet så skal i hvert fall jeg nyte litt tid på badet alene. Jeg har duftlys, bodylotion og en ansiktsmaske som venter på å bli brukt. En knall rød neglelakk som skal på alle negler og når det er gjort så skal jeg kulen med en spennende film!.

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer
  1. Så fint at du gjør noe ekstra hyggelig med sønnen din! Her i huset ble det feiring av min yngste datter som ble 6 år i dag.

   Er det ikke en fin dag å ha bursdag på egentlig? Hun vil jo alltid få gaver og oppmerksomhet uansett 🙂

   God bedring til dere begge!

   1. Takk ☺️❤️ Og gratulerer til din yngste 🍀😇❤️. Ja det var vellykket med mat og muffins her i huset. Jeg merker jo hvor mye han setter pris på de små tingene, og det gjør meg glad. Får håpe han fortsetter med det videre 😇.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg