Oppussing av bestemor’s gamle vekkerklokke.

 

FØR OG ETTER

 

 

 

Se så fin den ble etter noen små pirke strøk med maling.

 

Jeg har brukt denne som dekor på soverommet mitt helt siden jeg overtok den etter min bestemors død.
Hun hadde så mye spennende og fint dekor, og denne vekkerklokken sier sitt. Den har fulgt meg i over 10 år og fått masse skader på veien. Så i går bestemte jeg meg for å ta noen grep og fikse den.

 

Heldigvis elsker jeg å pusse opp gamle saker og ting. Dette tok meg 20 minutter med pirkete arbeid, men nå er vekkerklokken så god som ny. Jeg valgte og la den ha noen små feil, sånn at den enda har litt sjarm og skjel i seg. Den har jo tross alt vekket bestemor i x antall år og stått som pynt for meg siden.

 

Jeg husker enda den sykt irriterande lyden den lager, og etter 10 år på hyllen som pynt tok jeg den ned for å se om jeg kanskje kunne få den til å starte opp igjen!. Det var heller ikke noe i veien med selve klokken, så et nytt batteri var nok. Jeg har vært på leting etter en ny vekkerklokke da telefonen min har mistet all respekt fra meg, og noen dager hører jeg den ikke selv med Max volum på. Nå er jeg så glad over resultatet og arven jeg har spart på!. Det kom godt med. Lyden er den samme, og Jeg må løfte opp klokken finne en super liten bryter inni hulrommene under for å fysisk slå den av. PERFEKT for meg som er glad i å sette telefonen på lydløs i søvne.

 

Jeg har en del ting som skal repareres her hjemme, for jeg elsker gamle ting som blir nye. Jeg er ingen klimaaktivist…men gjenbruk og redesign er jeg stor fan av. Det at man får stjerne i boka for å spare miljøet er jo et stort pluss, i tillegg til å ha noe spesielt i hjemmet sitt som ikke alle andre har.

Finn frem noe du har glemt i boden. Kanskje du har noe du vil bytte farge på eller sy om?.

Så tar du deg en liten kreativ time og planlegger hva du skal gjøre. Del gjerne link til bloggen din i kommentarfeltet så jeg og andre kan se dine planlagde eller fullførte prosjekter.

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg