Mine maleri prosjekter

 

 

 

 


 

Når jeg kom hjem i dag så brant det litt i kunstner sjelen min. Jeg er litt skuffet over at jeg ikke har tatt meg tid til å gjøre disse bildene ferdig. Så tenkte jeg det var koselig å dele litt bilder av maleriene her med dere, før jeg begynner å male videre på de.

 

Jeg begynte på det blå bildet sommeren 2019, Jeg malte det på 2 dager og havnet i en ulykke som stoppet opp jobben. Da jeg var bedre i koppen og hode å skulle begynne på bildet igjen følte jeg ikke lenger den tryggheten med å slå seg løs og improvisere lenger. Så isteden for å kanskje ødelegge bildet, begynte jeg på et nytt.

Da oppsto ugle bildet og det fikk jeg jobbet med en uke før jeg mista energien min igjen. Nå har begge bildene stått en stund, og jeg føler jeg skal ta meg tid til å bli ferdig med en av de. Uglen henger inne på rommet til sønnen min, og han elsker det.

 

Jeg lager mest bilder til mitt eget hjem. Hvis jeg har bytta dekor og farger på et rom, så kan det hende jeg maler noe til å ha på veggen som matcher. Den friheten til å kunne skape noe nytt selv, er den beste friheten jeg har. Jeg setter alltid på noe god musikk og lar fantasien slå seg løs. Nå som våren og sommeren er på vei, så gleder jeg meg til å kunne ta med meg noen lerret ut og prøve meg på naturbilder. Det er jo for kaldt til at jeg orker det nå. #Sommerperson,

Så da har du fått se litt på min kunst og gamle/ nye prosjekter. Håper det ikke bare er jeg som syns eller tror bildene kommer til å bli rå kule når de en dag blir ferdig.

 

Super gøy om du kommenterer hva du syns om bildene i kommentarfeltet og i mellomtiden, skal jeg skifte, finne frem male utstyr og sette i gang.

 

 

 

 

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg