Kjenner du til en Lokal Smykkemaker, strikkekjærring eller kunstner?.


 

 

Nå som det er harde tider for alle, så ønsker jeg å trekke frem en lokal smykke-maker i oslo .

Hun lager alt fra knall fine festival smykker til enkle søte kolleksjoner rettet til mote. På siden hennes finner du et brett utvalg og prisene er stort sett under 200kr. Det er nå ryddesalg med 65-15 % avslag på div. smykker. Alle materialer blir testet for nikkel og andre metaller så du trygt kan vite at du tåler de. Jeg har lagt min elsk på flere smykker der oppigjennom!.

De siste dagene har hun postet på Instagram og Snap at det kommer det masse nytt ut i nettbutikken, noe jeg gleder meg til.

 

Det å kjøpe smykker, klær og andre produkter fra en lokal liten bedrift hjelper Norge å gå rundt. Så jeg vil anbefale deg å heller kjøpe noe fra de som virkelig trenger det i en tid som denne. Det er vinn vinn for alle siden, du får noe fint som ikke alle andre har og de får midler til å lage mer smykker eller sette melk på bordet.

 

(De leppestift øredobbene koster faktisk ikke mer en 80kr, de flotte store mandala øredobbene koster 200kr.)

Du kan gå inn og se igjennom hennes smykker HER  Faia Accessories

 

Håper du finner noe du liker.

(Vil påpeke at jeg ikke har fått betalt eller mottatt gratis produkter fra denne selgeren for å promotere henne frem).

Jeg ønsker å dele dette da jeg har sansen for unike smykker, lokale kunstnere, små bedrifter og samhold. Korriger meg om jeg gjør feil ved å ikke annonsere dette som et annonse innlegg. Jeg er ganske fersk på sånne innlegg og vet ikke helt hvordan det fungerer når man ikke tar betalt eller får produkter mot reklame.

Om du kjenner til en eller fler flinke personer som lager og selger noe via nett så sleng gjerne ned en link i kommentar feltet her, så vi kan løfte de litt opp nå 

 

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg