Er du på Tinder?.

 

 

Er det bare meg som får en klump i magen av tinder?…

 

Jeg har en tinder konto, men føler meg dårlig hver gang jeg titter innom. Vil presisere at det er veldig sjeldent jeg åpner appen, men når jeg gjør det så blar jeg bare i havet av håpefulle menn som enten ønsker seg et raskt ligg eller de som leiter etter den nye kona si.

Jeg føler meg dårlig pga. det føles feil å vindus handle mennesker på den måten. Flere ganger har jeg tenkt mens jeg sveiper venstre, at kanskje jeg nettopp sveipet forbi mannen i mitt liv. Og det gjør meg trist.

Jeg må ha en stemme og et live smil for å kunne bli nyskjerrig. Selvfølgelig er utseende viktig, men det er vel i form av om personen tar vare på seg selv eller ikke?. Jeg har sett flere attraktive menn med glimt i øyet og en super sjarmerende stemme, se helt ræva ut på bilder. I realiteten er de jo fantastiske mennesker med gode verdier, men på Tinder ved bruk av feil bilde så blir de lagt i søppelkassen.

 

Jeg forstår ikke helt hvorfor jeg enda har tinder, for jeg har nå i skrivende stund 453 matcher, som ligger å venter på en samtale. De samtalene gir meg ingen ting, det blir som en overfladisk lek og nesten som ett spill. Jeg savner det ekte dagene med litt nerver og mot til å kjekke opp noen ute, i en park eller på butikken.

Jeg vet de siste årene at jeg har beholdt tinder for å knytte kontakt med andre som har eller driver med samme interesser som meg selv. Men, ikke en eneste match har knyttet meg i kontakt med likesinnede i form av musikk prosjekter, kunst og kultur etc. Så det funka veldig dårlig.

 

Jeg har mottatt veldig forstyrrende meldinger fra menn der inne og det ble jeg kvalm av.

er jeg bare et stykke kjøtt for en ensom ulv?…

 

Noen personer virker å ha mistet kontakt med verden og seg selv. De tilnærmer seg andre mennesker på en psykopatisk måte og bruker hersketeknikker for å kunne oppnå sitt. Andre er over sjarmerende og det syns jeg også er skummelt. For ingen av de har vist noen spesiell interesse i å bli kjekt på ordentlig, det er snakk om å møtes med en gang. De skal vite i hvem gate jeg bor, hva mammaen min heter, hvor mange jeg har ligget med eller hvem stilling jeg liker best. Alt dette før et lite (Hei) når samtaler ikke fører noe sted.

 

Nå skal ikke jeg dra alle samtaler under samme kam!. For det er også personer som har skrevet koselige ting, men med min erfaring fra tidligere forhold, miljø og vennskap samt andre samtaler hvor folk viser sin gale side, så blir det ikke stort mer en noen få vekslinger av ord før jeg lukker appen og må puste ut.

Jeg er jo veldig sjelden ute å sosialiserer meg med andre single nå forstaden. For jeg er mamma, og holder huset mitt hellig. Jeg har flørta litt og prøvd meg ut på et forhold som ikke varte, og etter det har jeg blitt veldig skeptisk til å ta med meg noen hjem eller involvere meg dypt med noen. Jeg har ikke fått den Wow effekten av en mann på lenge, og det er veldig digg å vite at jeg ikke er avhengig av å ha noen. Så den dagen det kommer en streit, snill mann med en flott stemme og et smil på lur, så er jeg sterk nok til holde litt avstand mens man blir kjent. Og heller la følelser bygge seg opp over tid, i takt med at man ser hva som blir gjort og ikke hva en person sier eller utgir seg for å være. Jeg er jo blitt en pakke-deal og den deles ikke ut til hvem som helst.

Det jeg har lært er at lista med krav er normalt høy, og det er ingen som får møte sønnen min før etter en lang stund. Det er jo også vanskelig å date når ting er sånn, men det er det tryggeste. Man vet ikke hvem man har med å gjøre og Hvertfall ikke Via et bilde og overfladisk prat på tinder.

 

• Er du skeptisk til fremmede på nett?

Hvem tanker har du rundt Tinder og andre dating sider?

•  Er du en Old school dater?

 

Som jeg har sagt over her så blir jeg betatt av sjarm, utstråling, godhet og stemme. Vanskelig å forklare, men jeg er nok ikke alene om å bli små betatt av en flott stemme eller ett smil. Jeg finner små trekk i ansiktet til personen attraktivt. Sånn som når noen prater, da kan de få er litt skjevt smil og kanskje de har noen spesielle tenner, smilehull. Det kombinert men en trygghet og masse humor er bankers her.

 

Nå er jeg veldig spent på om det finnes noen andre der ute som kan fortelle meg litt om sine tanker rundt dette og hva de faller for ved en mann, kvinne!. 

 

 

 

 

 

 

 

3 kommentarer
  1. Da jeg var single, var jeg på tinder i en kort stund. Det var ikke noe særlig, egentlig. Men jeg kjenner folk som var lykkelig i Tinder, Happn og andre app, så kanskje det er lurt å gi en sjans?

   1. Hei ☺️, takk for svar. Det er sant som du sier at det er mange det fungerer for, og det er jo supert 😃🙌🏼❤️. En god kjærlighetshistorie varmer alltid hjerte mitt og jeg syns alle fortjener å finne en perfekt match de kan dele hverdagen med. Jeg har jo ikke slettet tinder selv, men etter så mange år og samtaler med folk der inne føler jeg ikke at der er en plattform for meg. Det gjelder jo også de andre dating sidene. 🤗

  2. Med hovedansvar for tre relativt små barn så er Tinder, Happn og andre datingapper bare bortkastet tid og energi. Da prater jeg heller med damer jeg møter ansikt til ansikt i hverdagen. Det er hyggelig å gå på date en gang i blant men akkurat nå er prioriteringene mine unger og jobb, og da er det ikke mange timer igjen i uka til å være sosial.

   Det jeg faller for hos kvinner er personlig utstråling, godt humør og at de kan ta vare på kroppen og helsa si. Men det nytter ikke å være superpen hvis man bare klager over alt man ikke er fornøyd med i livet. Utstråling syns jeg også kan være vanskelig å se på bilder, det kan være sånn som du skriver at de f.eks har glimt i øyet og en sjarmerende stemme. I’m most def an old school type of dater 😉

   Jeg lurer litt på hvorfor stemmen til en mann er viktig for deg. Og hva er definisjonen din på en flott stemme? 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg