Dagens shit-chat

 

Gooood Kveld godt folk.

Dagen i dag har overgått all forventning!. Jeg hadde  plutselig en energi boost som fikk meg opp og frem her hjemme. De siste ukene har jeg snakket litt om at hjemmet mitt også bærer preg av influensaen vi fikk. Så i dag fikk jeg virkelig vaske og organiserings  ånden i meg.

Jeg har gått løs på alt som er, med klut og spray. Inni, utenpå og rundt alle møbler, skap og vegger. Med små barn i huset så blir det en del klin og rot, så denne energien trengte jeg noe innmari.

I dag har også hunden min Molly gjort seg fortjent til litt ekstra kos. Hun har endelig begynt å si ifra og lede vei når hun skal ut på do. Hun går til skille mellom stua og gangen, der står hun stille å blikker meg til hun får kontakt også løper hun glad mot døra. ENDELIG!!!.  Molly blir 1 år i mars. Så det var på tide.

 

I morgen skal sønnen min har første dag i barnehagen etter sykdom. Så det skal bli godt for både han og meg med litt sosialisering. Jeg skal ta med meg Molly, kamera og godt humør på en tog tur til Moss. Der skal vi besøke min bestevenninne som heter Mari. Kanskje jeg får noen blink skudd og kan oppdatere headeren min med noe nytt. Mari og jeg har samme øye for bilder så jeg er ikke i tvil om at det blir noen kule bilder å bruke.

Nå har jeg ikke sett Mari på en stund så jeg gleder meg masse, vi har vært bestevenner i 11 år og er så forskjellige men også så utrolig like. Det å ha en sjelevenn på livets lange vei er uvurderlig!. Og jeg har funnet en jeg kan dele alt med.

Nå har jeg gnålet mye om alt og ikke noe her, så da skal jeg sette på siste del av famen kjendis og lakke neglene mine før sengen skriker på meg.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg