Mine maleri prosjekter

 

 

 

 


 

Når jeg kom hjem i dag så brant det litt i kunstner sjelen min. Jeg er litt skuffet over at jeg ikke har tatt meg tid til å gjøre disse bildene ferdig. Så tenkte jeg det var koselig å dele litt bilder av maleriene her med dere, før jeg begynner å male videre på de.

 

Jeg begynte på det blå bildet sommeren 2019, Jeg malte det på 2 dager og havnet i en ulykke som stoppet opp jobben. Da jeg var bedre i koppen og hode å skulle begynne på bildet igjen følte jeg ikke lenger den tryggheten med å slå seg løs og improvisere lenger. Så isteden for å kanskje ødelegge bildet, begynte jeg på et nytt.

Da oppsto ugle bildet og det fikk jeg jobbet med en uke før jeg mista energien min igjen. Nå har begge bildene stått en stund, og jeg føler jeg skal ta meg tid til å bli ferdig med en av de. Uglen henger inne på rommet til sønnen min, og han elsker det.

 

Jeg lager mest bilder til mitt eget hjem. Hvis jeg har bytta dekor og farger på et rom, så kan det hende jeg maler noe til å ha på veggen som matcher. Den friheten til å kunne skape noe nytt selv, er den beste friheten jeg har. Jeg setter alltid på noe god musikk og lar fantasien slå seg løs. Nå som våren og sommeren er på vei, så gleder jeg meg til å kunne ta med meg noen lerret ut og prøve meg på naturbilder. Det er jo for kaldt til at jeg orker det nå. #Sommerperson,

Så da har du fått se litt på min kunst og gamle/ nye prosjekter. Håper det ikke bare er jeg som syns eller tror bildene kommer til å bli rå kule når de en dag blir ferdig.

 

Super gøy om du kommenterer hva du syns om bildene i kommentarfeltet og i mellomtiden, skal jeg skifte, finne frem male utstyr og sette i gang.

 

 

 

 

Dagens shit-chat

 

Gooood Kveld godt folk.

Dagen i dag har overgått all forventning!. Jeg hadde  plutselig en energi boost som fikk meg opp og frem her hjemme. De siste ukene har jeg snakket litt om at hjemmet mitt også bærer preg av influensaen vi fikk. Så i dag fikk jeg virkelig vaske og organiserings  ånden i meg.

Jeg har gått løs på alt som er, med klut og spray. Inni, utenpå og rundt alle møbler, skap og vegger. Med små barn i huset så blir det en del klin og rot, så denne energien trengte jeg noe innmari.

I dag har også hunden min Molly gjort seg fortjent til litt ekstra kos. Hun har endelig begynt å si ifra og lede vei når hun skal ut på do. Hun går til skille mellom stua og gangen, der står hun stille å blikker meg til hun får kontakt også løper hun glad mot døra. ENDELIG!!!.  Molly blir 1 år i mars. Så det var på tide.

 

I morgen skal sønnen min har første dag i barnehagen etter sykdom. Så det skal bli godt for både han og meg med litt sosialisering. Jeg skal ta med meg Molly, kamera og godt humør på en tog tur til Moss. Der skal vi besøke min bestevenninne som heter Mari. Kanskje jeg får noen blink skudd og kan oppdatere headeren min med noe nytt. Mari og jeg har samme øye for bilder så jeg er ikke i tvil om at det blir noen kule bilder å bruke.

Nå har jeg ikke sett Mari på en stund så jeg gleder meg masse, vi har vært bestevenner i 11 år og er så forskjellige men også så utrolig like. Det å ha en sjelevenn på livets lange vei er uvurderlig!. Og jeg har funnet en jeg kan dele alt med.

Nå har jeg gnålet mye om alt og ikke noe her, så da skal jeg sette på siste del av famen kjendis og lakke neglene mine før sengen skriker på meg.

 

Oppussing av bestemor’s gamle vekkerklokke.

 

FØR OG ETTER

 

 

 

Se så fin den ble etter noen små pirke strøk med maling.

 

Jeg har brukt denne som dekor på soverommet mitt helt siden jeg overtok den etter min bestemors død.
Hun hadde så mye spennende og fint dekor, og denne vekkerklokken sier sitt. Den har fulgt meg i over 10 år og fått masse skader på veien. Så i går bestemte jeg meg for å ta noen grep og fikse den.

 

Heldigvis elsker jeg å pusse opp gamle saker og ting. Dette tok meg 20 minutter med pirkete arbeid, men nå er vekkerklokken så god som ny. Jeg valgte og la den ha noen små feil, sånn at den enda har litt sjarm og skjel i seg. Den har jo tross alt vekket bestemor i x antall år og stått som pynt for meg siden.

 

Jeg husker enda den sykt irriterande lyden den lager, og etter 10 år på hyllen som pynt tok jeg den ned for å se om jeg kanskje kunne få den til å starte opp igjen!. Det var heller ikke noe i veien med selve klokken, så et nytt batteri var nok. Jeg har vært på leting etter en ny vekkerklokke da telefonen min har mistet all respekt fra meg, og noen dager hører jeg den ikke selv med Max volum på. Nå er jeg så glad over resultatet og arven jeg har spart på!. Det kom godt med. Lyden er den samme, og Jeg må løfte opp klokken finne en super liten bryter inni hulrommene under for å fysisk slå den av. PERFEKT for meg som er glad i å sette telefonen på lydløs i søvne.

 

Jeg har en del ting som skal repareres her hjemme, for jeg elsker gamle ting som blir nye. Jeg er ingen klimaaktivist…men gjenbruk og redesign er jeg stor fan av. Det at man får stjerne i boka for å spare miljøet er jo et stort pluss, i tillegg til å ha noe spesielt i hjemmet sitt som ikke alle andre har.

Finn frem noe du har glemt i boden. Kanskje du har noe du vil bytte farge på eller sy om?.

Så tar du deg en liten kreativ time og planlegger hva du skal gjøre. Del gjerne link til bloggen din i kommentarfeltet så jeg og andre kan se dine planlagde eller fullførte prosjekter.

 

 

 

 

 

 

 

Er du på Tinder?.

 

 

Er det bare meg som får en klump i magen av tinder?…

 

Jeg har en tinder konto, men føler meg dårlig hver gang jeg titter innom. Vil presisere at det er veldig sjeldent jeg åpner appen, men når jeg gjør det så blar jeg bare i havet av håpefulle menn som enten ønsker seg et raskt ligg eller de som leiter etter den nye kona si.

Jeg føler meg dårlig pga. det føles feil å vindus handle mennesker på den måten. Flere ganger har jeg tenkt mens jeg sveiper venstre, at kanskje jeg nettopp sveipet forbi mannen i mitt liv. Og det gjør meg trist.

Jeg må ha en stemme og et live smil for å kunne bli nyskjerrig. Selvfølgelig er utseende viktig, men det er vel i form av om personen tar vare på seg selv eller ikke?. Jeg har sett flere attraktive menn med glimt i øyet og en super sjarmerende stemme, se helt ræva ut på bilder. I realiteten er de jo fantastiske mennesker med gode verdier, men på Tinder ved bruk av feil bilde så blir de lagt i søppelkassen.

 

Jeg forstår ikke helt hvorfor jeg enda har tinder, for jeg har nå i skrivende stund 453 matcher, som ligger å venter på en samtale. De samtalene gir meg ingen ting, det blir som en overfladisk lek og nesten som ett spill. Jeg savner det ekte dagene med litt nerver og mot til å kjekke opp noen ute, i en park eller på butikken.

Jeg vet de siste årene at jeg har beholdt tinder for å knytte kontakt med andre som har eller driver med samme interesser som meg selv. Men, ikke en eneste match har knyttet meg i kontakt med likesinnede i form av musikk prosjekter, kunst og kultur etc. Så det funka veldig dårlig.

 

Jeg har mottatt veldig forstyrrende meldinger fra menn der inne og det ble jeg kvalm av.

er jeg bare et stykke kjøtt for en ensom ulv?…

 

Noen personer virker å ha mistet kontakt med verden og seg selv. De tilnærmer seg andre mennesker på en psykopatisk måte og bruker hersketeknikker for å kunne oppnå sitt. Andre er over sjarmerende og det syns jeg også er skummelt. For ingen av de har vist noen spesiell interesse i å bli kjekt på ordentlig, det er snakk om å møtes med en gang. De skal vite i hvem gate jeg bor, hva mammaen min heter, hvor mange jeg har ligget med eller hvem stilling jeg liker best. Alt dette før et lite (Hei) når samtaler ikke fører noe sted.

 

Nå skal ikke jeg dra alle samtaler under samme kam!. For det er også personer som har skrevet koselige ting, men med min erfaring fra tidligere forhold, miljø og vennskap samt andre samtaler hvor folk viser sin gale side, så blir det ikke stort mer en noen få vekslinger av ord før jeg lukker appen og må puste ut.

Jeg er jo veldig sjelden ute å sosialiserer meg med andre single nå forstaden. For jeg er mamma, og holder huset mitt hellig. Jeg har flørta litt og prøvd meg ut på et forhold som ikke varte, og etter det har jeg blitt veldig skeptisk til å ta med meg noen hjem eller involvere meg dypt med noen. Jeg har ikke fått den Wow effekten av en mann på lenge, og det er veldig digg å vite at jeg ikke er avhengig av å ha noen. Så den dagen det kommer en streit, snill mann med en flott stemme og et smil på lur, så er jeg sterk nok til holde litt avstand mens man blir kjent. Og heller la følelser bygge seg opp over tid, i takt med at man ser hva som blir gjort og ikke hva en person sier eller utgir seg for å være. Jeg er jo blitt en pakke-deal og den deles ikke ut til hvem som helst.

Det jeg har lært er at lista med krav er normalt høy, og det er ingen som får møte sønnen min før etter en lang stund. Det er jo også vanskelig å date når ting er sånn, men det er det tryggeste. Man vet ikke hvem man har med å gjøre og Hvertfall ikke Via et bilde og overfladisk prat på tinder.

 

• Er du skeptisk til fremmede på nett?

Hvem tanker har du rundt Tinder og andre dating sider?

•  Er du en Old school dater?

 

Som jeg har sagt over her så blir jeg betatt av sjarm, utstråling, godhet og stemme. Vanskelig å forklare, men jeg er nok ikke alene om å bli små betatt av en flott stemme eller ett smil. Jeg finner små trekk i ansiktet til personen attraktivt. Sånn som når noen prater, da kan de få er litt skjevt smil og kanskje de har noen spesielle tenner, smilehull. Det kombinert men en trygghet og masse humor er bankers her.

 

Nå er jeg veldig spent på om det finnes noen andre der ute som kan fortelle meg litt om sine tanker rundt dette og hva de faller for ved en mann, kvinne!. 

 

 

 

 

 

 

 

La meg fortelle deg om etseskader ved bruk av hjemmebleking.

 

 

sweet sweet Ice-blond 

 

Jeg er så uendelig glad for at min faste frisør og venninne Stina tar hånd om håret mitt. Jeg har fått hjelp av henne med farging av ettervekst og pleie helt siden jeg etset på meg skader med hjemmebleking’s produkter for noen år siden.

Jeg hadde gitt opp langt hår, for håret mitt knakk og var så ødelagt. Jeg har hørt frisører si at hjemme bleking er Fy-Fy, og jeg må si med hånda på hjerte at jeg trodde det var et salgs triks. Det koster jo å gå til en bra frisør. Å flere ganger har jeg dratt hjem og vært misfornøyd med jobben de har gjort. Så da var det lettere å kjøpe noen pakker på butikken, kline på noen runder og bruke blå-sjampo. Resultatet/ fargen ble jo bra med X antall pakker og pleie av tyggis hår. Men det ble aldri langt, glansfullt og sterkt.

 

Den siste gangen med hjemmebleking så slik ut!.

  

Jeg hovnet opp i begge ørene, halsen, skuldre, fikk bobler i huden på brystet og det røde i hode bunn fortsatte å etse seg ned og ga meg åpne sår i hodebunn. Jeg kjente jeg ble svimmel og sleit med å svelge. Øynene rant og gud som det svei!.

Jeg ble rådet til å dra ned på legevakten av en venninne, men satt i dusjen med kaldt vann og håpet hevelsene skulle gå ned. Jeg så ikke ut på håret eller kroppen. Det pussige var at jeg i rundt 11 år har brukt samme hår bleking. Det svei før også men ikke sånn som denne runden her. Det var som de andre frisørene sa tidligere….don’t do this at home!.

Jeg gikk rundt med gult/ oransje hår noen dager før jeg kontaktet Stina og gråt!. Hun også kom med noen gloser om hvor sterkt hjemmebleking er og hun var selv usikker på hva de inneholdt. For da vi hadde bleket og tonet håret mitt hos henne, så var det jo null reaksjon på hodebunn min. 

Det er jo nå noen år siden, men jeg sliter enda med samme reaksjon i hodebunn av forskjellige sjampo og balsam. Er det parfyme i det så reagerer jeg sterke en på produkter til sensitiv hud. Jeg reagerer på såpe også, så bruker jeg noe med mye parfyme så får jeg eksem bak på lårene, leggene, brystet og rumpa. Jeg får også utslett i hårfestet, pannen ved bruk av feil sjampo.

Heldigvis har jeg funnet noen produkter, og skyllemiddel som ikke irriterer huden min. Så nå er jo det meste som normalt. Og verdens største glede har jeg over å ha Stina som redder meg når etterveksten og hårfargen blir stygg.

Rett før jeg ble ordentlig syk dro jeg innom (Dead Ends) igjen for å fjerne den firefelts motorveien som hadde vokst up på toppen av hode mitt. Jeg hadde ikke vært hos Stina på 3 mnd. Så da han du tenke deg hvordan jeg så ut på hode. Jeg har en mørk blond/ kommune farge originalt, så det blir god kontrast til den kalde blonde fargen jeg liker å ha. Nå er jeg like fornøyd som alle de andre gangene jeg har vært på Dead Ends, håret har den fargen jeg elsker og jeg er uten komplikasjoner.

 

Jeg ønsker å vise og fortelle om dette da det har blitt en plage for meg i hverdagen etter ukritisk bruk av slike produkter hjemme. Jeg håper ikke dette skjer med fler, men mørketall på jenter og gutter med kontakteksem etter kjemikalier er nok stor. Jeg ser ofte folk spørre i grupper på Facebook om tips til korrigering og bleking, farging og avfarging. Der sitter det mange uvitende kvinner og lemper ut ukritiske svar og tips til sterke produkter. Husk at vi alle har forskjellig toleranse og hud.

Det gikk helt fint for meg også tidligere…men så plutselig var grensen nådd og jeg pådro meg skader. Gå til en frisør og fiks håret ditt. Ikke hør på nett-frisører uten utdannelse og ta vare på huden og håret ditt med profesjonell hjelp. Har du opplevd en dårlig frisør så burde du finne deg en ny. Det er mange å velge i, og da er det lurt å se litt rundt på Instagram, Facebook sider og se hvem som har før og etter bilder av forskjellige jobber de har gjort. Har du farget og bleket håret ditt mye selv tidligere så blir jobben til en frisør dobbelt så vanskelig. Så se etter noen med erfaring, ring og forklar forhistorien til ditt hår og spør rett ut om de kan fikse det.

 

Jeg anbefaler Stina om du bor i Oslo. Hun driver Dead Ends, det ligger midt i Majorstua krysset og er super koselig.

Jeg har ikke fått betalt for å opplyse om denne salongen eller gratis behandlinger. Det finnes nok mange gode frisører i Oslo og rundt. Men jeg går fast hos henne, da jeg trives med både behandling råd og resultat. Jeg unner alle en god hår dag og en flink frisør.

 

 

 

 

 

Singel på valentinsdagen?.

Hey peps 

Om ingen har gratulert deg med valentinsdagen i dag, så får du en god klem og klapp på skulderen av meg. Jeg håper alle kan gi et smil til den de passerer på sin vei. Om det er damen på butikken eller mannen i gata, alle fortjener litt positivitet og vennlighet. Ikke bare i dag, men hver dag.

 

Jeg er som nevnt tidligere her på bloggen, Singel med stor S. Dager som denne syns jeg er helt fantastisk, om man ser bort fra kjøpepress og noen sære forventninger. Det å ha en dag hvor man skal vise litt mer omsorg for seg selv og andre er viktig, hvert fall for de som har glemt at hver dag er en date og man vet ikke hva som skjer i morgen.

 

Hvis du er singel og føler deg glemt, nedfor eller sårbar pga. ett nylig brudd eller gamle minner. Så syns jeg du skal ta ansvar for din egen lykke. Plei deg selv litt, lag en bunke med muffins eller kake. Kjøp deg noen fine blomster om du har råd tid det og lag en fin middag med levende lys og sett på en morsom komedie. Få på deg noen koseklær og om du er en kvinne så finn frem en fin neglelakk, lakk tånegler og hender. Smør deg inn med bodylotion og nyt resten av kvelden med et smil. Du fortjener det beste og det er til syvende og sist bare du som kan gi deg selv den beste kjærligheten. Er du mann så kan du også smøre deg inn, fikse skjegget ditt, mange menn jeg kjenner glemmer at de har føtter!. Så om det er lenge siden du har klippet negler, filt og smurt inn føttene dine, så kan du ta deg tid til det i dag. Ingen ting føles så digg, som å ha tatt vare på seg selv ♥ 

 

Jeg skal trosse influensaen og lage muffins med hjerter til sønnen min. Han fortjener å få litt ekstra kos nå som han er syk og opplever sin første valentinsdag. Siden han er 3 år og forstår mye mer nå, så føler jeg det er både gøy og viktig å bygge på empati delen. Så i dag kan han hjelpe meg med å lage muffins, om han vil og orker det. Så skal vi snakke litt om hva som gjør oss glad og glede oss over baksten mens vi ser en koselig film og pleier oss selv til å bli friske.

Når sønnen min har sovnet så skal i hvert fall jeg nyte litt tid på badet alene. Jeg har duftlys, bodylotion og en ansiktsmaske som venter på å bli brukt. En knall rød neglelakk som skal på alle negler og når det er gjort så skal jeg kulen med en spennende film!.

 

 

 

 

 

 

Microblading

 


Jeg bestemte meg for 3år siden og utdannet meg innen den velkjente kunsten Microblading.

 

Jeg var så fascinert over hvor ekte denne Semi permanente tatoveringen så ut, og hvor mye man kan løfte og åpne et ansikt kun ved hjelp av noen få hårstrå. Jeg hadde drevet smått med tattoo fra før og kjente til metoder som skygge osv. Men det å lage 3D øyenbryn på denne måten var noe helt for seg selv.

 

Da jeg tok kurs gikk jeg et (Advanced) kurs hvor vi lærte Blant annet ordiner Microblading, Microshading, Ombre og fjerning av gammel PMU. Vi lærte om hudtyper, hygiene, smitte, hudproblemer og litt om virksomhet.

 

Dette var da sønnen min var 4 mnd. Om ikke jeg tar helt feil. Siden den tid har jeg holdt det gående og microbladet familie, venner, venner av venner og deres familie.

Hver gang jeg har hjulpet noen med bryn så har jeg blitt så glad selv. For jeg ser hvor glad de blir når de ser seg i speilet etter behandlingen. Flere av mine venner har slitt med form, minimalt med hårvekst etter drøy napping tidligere eller PMU som ikke var gjort riktig.

Det finnes så mange grunder til at noen ønsker å markere eller bygge opp sine egne bryn. Noen har gått igjennom Kreftbehandling og har mistet håret, andre har lyse bryn de ønsker å fremheve, noen har ikke tid eller øye før fasong eller stell. Da er det utrolig deilig å kunne slippe tanken og heller Våkne opp om morgenen med en oppgave mindre. Det er ikke like lett for alle og se formen og nappe den riktig. Da er det godt å ha en Microblading base og nappe hår som vokser utenfor den.

 

Husk at om du ønsker å fikse på dine bryn med Microblading, da er det utrolig viktig å be om bilder av arbeidet til artisten. Forhør deg med andre og finn den du stoler på. Ikke kast deg på første og beste. Ikke løp til et sted pga. de har et godt tilbud og koster halve prisen. Man får det man betaler for. og det er ikke bare bare å fjerne en dårlig jobb. Det tar mange mnd. med Fjerning som koster deg en del. Så bruk god tid før du bestiller deg en time.

 

Jeg kommer nok til å drive mer med dette i fremtiden, og kanskje ha en fulltids jobb innen permanent makeup, vipper og negler. For det er en utrolig givende jobb. Nå som jeg er alenemor og har sønnen min 100%, så er det ikke enkelt og sjonglere tiden. Jeg håper at samarbeid med barnefar løser seg bedre og opptrappingen i sommer med annen hver helg og onsdager går som det skal. For da ønsker jeg å kunne se nærmere på mulighet for en deltids jobb i salong. Jeg øver flere ganger i mnd. Selv om jeg ikke jobber i salong. Jeg tegner bryn og hårstrå på ark og øvelses-skin. Det er for å ikke miste teknikken og bli bedre på naturlige streker som skal blende seg inn bedre.

 

Jeg har ikke vært så flink til å ta bilder av arbeidet mitt, siden jeg glemmer å ta før og etter bilder. Men jeg fant noen på tlf min som jeg tenker å dele med dere. Så her er 3 random bilder av arbeidet mitt.

 

 

 

 

Jeg gleder meg til å dele flere bilder og veien videre. Det er nok ikke så lenge til det kommer noen på påfyll, da får jeg huske på kamera og dokumetere prosessen.

 

Det hadde vært gøy å høre deres meninger eller erfaring med permanent/ semi-permanent makeup. Så for tell gjerne om du…

Har du noen erfaring med Microblading?

Hva syns du om denne behandlingen og resultat?.

 

 

 

 

 

 

Must have’s ♥ og tips for deg med problemhud.

Clinique//Clinique//Clinique//Elizabeth Arden//Burberr


Denne komboen av produkter bruker jeg hver dag

Før var jeg ukritisk til hva jeg brukte av sminke, kropp og hårprodukter. Jeg hadde spesielt en traume belagt hendelse som utløste stress, og resultatet av det var at kroppen sa hardt STOP!.

Plutselig kom et stygt utbrudd av dråpe psoriasis, huden min fikk noen elveblest lignende røde områder i ansikt og jeg ble så tørr i huden. Jeg prøvde å kjøpe nye produkter som skulle hjelpe, men alt gjorde huden mer irritert og jeg fikk små nupper i pannen som lignet kviser.

Uendelig turer på apotek med hjelp fra apotekvarer, medisiner og kremer fra fastlegen, ny kostholdsplan, trening, ikke trening…you name IT!. Jeg prøvde alt.

Siden det har det gått opp å ned med huden min, jeg må bruke spesial sjampo og balsam. Bruker jeg vanlige standard produkter så får jeg sår i hodebunn og på huden der vannet treffer ved utskylling blir hoven og rød. Dette kommer også av at jeg bleket på meg kontakteksem, med sterke hår Blekings produkter hjemme over mange år.

Redningen fikk jeg da jeg dro til frisøren min for å fikse håret, vi skravlet om den tørre vonde huden i ansiktet mitt og hvor fortvilet jeg var pga. jeg reagerte sånn på alt jeg prøvde av fuktighetskremer.

Hun tipset meg da om den Rosa krukken fra Clinique. Jeg dro rett til kicks og fikk kjøpt denne kremen, bare 30 min etter første påføring så jeg at de røde flekkene og den knusk tørre huden min var bedre. Siden den dagen har ansiktet mitt blitt bedre å bedre.

Jeg trengte en mild vask til ansiktet da jeg kun brukte vann for å inngå urenheter og utbrudd.

Siden Clinique sin krem passet meg og min hud valgte jeg å prøve den grønne milde rensen som du ser på bildet. Etter noen uker ble jeg enda bedre med bruk av den og en natt maske.

Det siste året har jeg opplevd minimalt med kviser, tør eller betent hud.

Jeg minimaliserer risikoen for å havne tilbake i samme dårlig mønster ved å fjerne det som er triggere. Stress, skjeldnere bruk av sterkt krydder I maten, jeg unngår hyppig inntak av laktose og bakevarer. Jeg er også mer bevist på når jeg tar meg i ansiktet, vask hendene godt før du tar på fjeset ditt eller legger sminken din. For meg funker det å ta sol, være nøye med rens og riktig bruk av krem til fjeset, pluss at jeg drikker masse masse vann!.

Så siden flere venninner har spurt om Hud-rutinen min det siste året, så skal jeg dele den her 

Bildet øverst har produktene jeg bruker nummerert etter rekkefølgen jeg bruker de. Jeg forteller nå om min morgen rutine punkt for punkt. 

1. Jeg begynner med en lunken/ varm klut og vasker ansiktet mitt uten noe produkt på. Så tar jeg litt av den grønne rensemelken og masserer den godt inn i ansiktet. Jeg masserer litt ekstra der jeg ser huden er irritert eller påbegynt kviser. Så tar jeg kluten og vasker alt sammen av. Dette er en mild vask, så om Kvelden kan jeg gjøre denne prosessen to ganger på rad, for å fjerne sminke bedre.

2. Når huden er Grundig vasket og klar for fuktighet, tar jeg frem det jeg må si er verdens beste ansiktskrem!. Jeg har sett flere beauty kontoer på snap og andre sverge til den samme den siste tiden og det er det god grund til.

3. Natt masken bruker jeg kun på kvelds tid og det er kanskje 2 ganger i uken jeg benytter meg av den. Den er fetere en dagkremen så jeg har fått en liten kvise eller to når jeg brukte den oftere, så her er jeg litt forsiktig. Den brukes bare i de tørreste perioder.

4. Jeg sverger til denne leppepomaden! fra Elizabeth Arden. Den holder så lenge og du trenger ikke bruke den mange ganger før leppene er myke og gjevne. Ett stort pluss er at den krukken holder lenge og man trenger aldeles ikke mye produkt under påføring. Denne bruker jeg dagelig.

5. Dette er min signatur parfyme. Jeg har brukt den i snart snart 10 år og de fleste rundt meg har komplimentert den. Jeg har enda ikke møtt noen som lukter likt som meg, og det er godt gjort. For den er helt magisk!. Så etter jeg har gått over ansiktet mitt med litt nøytral hverdags sminke, tar jeg frem denne og fullfører Morgenrutinen.

Nå er vi alle forskjellige og har forskjellige behov. Så det er ikke sikkert dette funker for deg, men er du som meg og har sensitiv hud, null produkter eller rutine. Ja da anbefaler jeg deg å prøve ut disse produktene fra Clinique. Det viktigste er å drikke nok vann, følge med på hva mat du spiser, kutte ut sminke og alt annet og heller prøve deg forsiktig frem slik jeg gjorde. Da kan du eliminere hvem produkt du ikke tåler og erstatte de med noe annet

 

Masse lykke til med huden din!. Jeg håper noe av dette kan hjelpe deg slik som det hjalp meg.

Produktene kan du lett kjøpe via link i bildet øverst. Jeg har ikke blitt sponset med produkter, men velger å dele en helhet og link til produktene da jeg selv bruker og er fornøyd med de på egenhånd.

 

Nå er det bekreftet!. Virus.no


Hei og hopp jeg har en virus-kropp!.

Endelig har jeg fått bekreftet at jeg har en virusinfeksjon i kroppen. Jeg har ligget syk i rundt 4 uker, og går snart på veggen her hjemme.

Til Min store fortvilelse har jeg klart å smitte sønnen min på 3 år også!. Han har da feber-humør og er av og på med en bestemt pekefinger og neste sekund er han glad og skal ha kos.

Jeg kom meg ut av døra og rakk timen hos fastlegen i dag, overraskende nok!. Motivasjonen var ikke høy når jeg våknet og heller ikke tilstede når jeg satte føttene ned på gulvet og kjente på formen.

Casper hadde 39,2 i feber natt til i dag, så jeg var urolig for å ta han med alle de timene frem og tilbake fra legen. Han var innafor og normal da han våknet, så vi kastet oss på bussen og kjøpte frokost på veien. Jeg er super stolt av min lille kriger som tok sitt første stikk i fingeren i dag. Han satt helt stille og skravlet med sykepleieren om barnehagen og vennene sine.

Inne hos legen fikk vi svar, Virus!.

Det må jo som kjent gå over av seg selv så jeg håper vi healer raskt og ikke smitter hverandre gang på gang. Det skjedde i fjor vinter og den runden der har jeg ikke tid til i år.

Jeg har ikke tatt så mye bilder eller gjort stort annet en å veksle mellom senga og små rydding. Huset mitt ser ikke ut som seg selv og bærer preg av sykdommen.

Så i kveld skal jeg trosse muskelsmerter og ta fatt på huset. Det gjør meg utrolig stressa å se at haugen med reine klær på bordet i stuen ikke er brettet, tannkrem sprut på peilet som har vært der en uke, leker som ligger slengt utover stuegulvet og jobben med å sortere ut små klær på rommet til Casper er enda uferdig.

Vi har i Hvert fall kost oss med film, is, Paracet og Ibux i mens kroppen stritter i mot hverdagen. Så jeg får se på det som en seier at vi ligger her med stort sett godt humør og har det godt.

Nå har jeg rundet 3 nye serier og skal begi meg ut på en ny i kveld.

• Hvis du har noen tips, så er det bare å kaste de ut i kommentarfeltet!.

Jeg har nok av tid foran skjermen nå og elsker film, serier og dokumentarer.

Håper dere som leser har en frisk og rask hverdag med mye positivitet og glede. ❤️.

 

 

 

 

 

 

 

Hva feiler det meg egentlig?.

 

 

 

Goood Kveld.

De siste ukene har jeg kjempet med nebb og klør for å holde tilbake en forkjølelse eller influensa. Hva jeg sliter med får jeg ikke svar på før til tirsdag, da skal jeg nemlig til legen og ta prøver. Jeg har virkelig ikke følt meg noe bra!. Så fokus har gått på å levere og hente i barnehagen, holde huset ryddig og rent samt få bukt med hva en det er jeg lider av.

Jeg er livredd for at det kan være sånn Kina-virus :S . men, jeg har verken reist noe sted, oppholdt meg rundt masse folk og det er heller ingen kinesere i barnehagen til Casper. Alle bokser er krysset av for at det mest sannsynlig bare er en kjip (Norsk) forkjølelse.

Jeg blir alltid syk på denne tiden av året. Kroppen tåler ikke noe og sier sterkt ifra. Det holder med at jeg har vinduet en cm åpent på natta, og vips er jeg helt tett i nesa og halsen lager seg meter på meter med piggtråd. Det føles i hvert fall sånn.

Nå som jeg har bodd i sengen min, har de timene jeg er her alene uten barn i huset satt seg. Jeg merker det i ryggen og ellers i kroppen. Ikke får jeg trent, søvnen sniker seg på og de usynlige liggesårene vokser seg større i takt med mine utålmodige, gnagende tanker. Jeg har de siste dagene fått jobbet litt med musikk. Så snart blir en ny Mix publisert på SoundCloud, så det er bare å glede seg om man liker Techno, Minimal osv.

Jeg har blitt helt hektet på (71 grader nord), så jeg fikk lyst å delta selv. Skuffelsen kom da det var 2 mnd. innspilling i ett strekk. Så lenge kan jeg ikke være borte fra sønnen min. Men, la oss nå håpe at de ikke slutter med det konseptet!. For om noen år kan jeg kanskje satse på å delta, da Casper er eldre. Det ser så rått ut, alle de tingene man får prøve seg ut på og det må jo være sykt gøy å pushe seg selv over kanten.

Jeg er mektig imponert over (Bitch…Hør her) Melina. Jeg så aldri det programmet hun ble kjent fra, men ryktene sier sitt. Jeg fikk derfor et godt øye til henne når hun virkelig gir alt å trosser frykt på den måten hun gjør og man kan se hun bli bedre for hver mil hun går. Det å se laget hennes gi 110% i å hjelpe henne frem også er sykt rørende.

Jeg ble også ferdig med tredje sesong av (Sabrina) for en eller to uker siden. Jeg elsker den serien!. Nå som alle mine favoritter er ferdig sett så venter jeg spent på ny sesong av (Killing Eve), det er vel den første fav-serien som er tilbake med nye episoder. Frem til da gleder jeg meg til masse nytt på Netflix.

Nå skal jeg få Casper i søvn, så det ikke blir en lang natt hos oss.